Los más vendidos
  • Nuevo
Kapo Choc Insecticida para Ratas en Pasta 150gr
  • Kapo Choc Insecticida para Ratas en Pasta 150gr

Kapo Choc Insecticida para Ratas en Pasta 150gr

1270747
Destruye ratas y ratones. Acción radical: anticoagulante activo desde las primeras ingestiones. Apto para lugares secos y húmedos (cocina, sótano, garaje, etc.) T
9,90 €
Impuestos incluidos
Cantidad

  Pago Seguro

Nuestras transacciones son 100% seguras

  Envíos y Plazos de Entrega

Consulta nuestros gastos de envío y plazos de entrega

  Política de Devoluciones

Lea nuestro aviso legal y condiciones de uso .

Descripción
Pasta de rata i ratolí
Destrueix rates i ratolins.
Acció radical: anticoagulant actiu des de les primeres ingestions.
Apte per a llocs secs i humits (cuina, soterrani, garatge, etc.)
Tecnologia de pasta fluorescent: millora la palatabilitat i l'eficàcia de les pastes contra rates i ratolins.
Conté un agent amarg
Pasta anticoagulant contra rates La pasta KAPO CHOC RATS és un esquer rodenticida llest per utilitzar, envasat en sobres individuals de 15 g. A base de Difenacoum, principi actiu anticoagulant de segona generació, la pasta permet el control de rates marrons i rates negres, des de l'etapa juvenil fins a l'adulta. Molt desitjable per a les rates. El mode d'acció del principi actiu garanteix que no desperta sospites en altres rosegadors de la colònia, que continuen consumint el producte. La seva innovadora formulació (PASTA PLUS) combina una barreja equilibrada de components d'origen alimentari, com ara farina de llet, sucre i greixos enriquits amb cereals, especialment desitjable per a les rates esmentades anteriorment. Gràcies a la seva alta palatabilitat, l'esquer en pasta és summament versàtil i el seu ús està indicat a zones d'alta competència alimentària. La pasta KAPO CHOC RATS conté un agent amarg (benzoat de denatoni) per ajudar a prevenir el consum per part dels humans. Adaptat a condicions d'il·luminació deficients Gràcies a la tecnologia de tints fluorescents (Tecnologia FLUO-NP), l'esquer es pot identificar fàcilment fins i tot en condicions d'il·luminació deficients. Quan els rosegadors mengen l'esquer, la formulació fluorescent fa que la femta dels rosegadors siguin clarament visibles sota la llum ultraviolada, cosa que permet controlar la seva activitat.
Referència
003248
Precaucions
Perillós. Observeu les precaucions dús. Utilitzeu els biocides amb precaució. Abans d'usar, llegiu l'etiqueta i la informació del producte.
Característiques ambientals
Trobeu la fitxa de producte relativa a qualitats o característiques mediambientals
Objectes visuals no contractuals
Detalles de producto
KAPO
1270747
3365000032480
9 Artículos
Nuevo
15 otros productos en la misma categoría:
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.